Наслов

Македонија со претставници на Балканскиот шампионат во Сквош

Во Белград од 24 до 27 септември ќе се одржи балканскиот тимски шампионат во Сквош, каде што ќе настапат тројца наши натпреварувачи: Кирил Сотировски, Стефан Шишовски и Горан Панев.

 

08 Август 2015

За авторот