Луфтиранција со 2Glide Tandem Paragliding

Наслов

Луфтиранција со 2Glide Tandem Paragliding

2Glide Tandem Paragliding Ве повикува на летање и луфтиранција во жешките летни денови кои следат.

27 Јуни 2015

За авторот