Наслов

Фудбалски класици - Сер Алекс Фергусон

Приказната за желбата и пасијата, приказната за детето од Глазгов чии оган никогаш нема да изгасне. Еден и единствен, Сер Алекс Фергусон.

08 Мај 2013

За авторот