Наслов

Федерер џоа Роналдињо

Ни од блиску не изгледа на Роналдињо ама што е тука е. Сепак, швајцарецот успеа да ја придобие публиката за време на тенискиот натпревар  во Сао Паоло појавувајќи се во бразилски дрес и играјќи малку серва со Томи Хас. 

12 Декември 2012

За авторот