Наслов

Нееднаквиот терен на "Skins"

Ако ја носиш оваа спортска облека, тогаш натпреварот повеќе не се игра на рамен терен, а противникот е тој што треба да напаѓа нагоре. Нефер нели, ама добар маркетинг.

Се работи за маркетинг кампања направена од Arnold Furnace за Skins, компанија која произведува професионална спортска опрема. Според нив, носењето на Skins ви помага во победувањето на противникот и автоматски ја прави играта нееднаква. Ама никому не му е гајле, бидејќи се работи за добар маркетинг.

04 Септември 2013

За авторот