Наслов

243те јаготки на (веб)шлагот

Се работи за одлична компилација во која се вклучени кадри од (според режисерот) 243те најјаки спортски па и останати видеа што се шуњаат по нетов и крстена е бест оф веб. 

20 Мај 2013

За авторот