Наслов

Сите Играме За Јане - Хуманитарен Турнир Во Ракомет и Мал Фудбал
Локација: 
СРЦ Билјанини Извори
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 10 Декември, 2017 - 11:30

Контакт

Ги повикуваме сите хумани Охриѓани на едно место, заедно да дадат силна поддршка на лицата со ретки болести.
Малиот Јане Велковски од Скопје, нашиот голем херој, ќе брани за ФК Охрид Топ Тим. Лавовите од Лихнидос ќе играат против тимот на Општина Охрид, а судии ќе бидат Томислав Тунтев, Живка Ангелоска, Кирил Пецаков и Дејан Пановски.
Влез: бесплатен.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook