Наслов

3x3 Final Skopje 2k18
Локација: 
Плоштад Македонија
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 22 Септември, 2018 - 17:10

Контакт

Име и презиме: 
3x3 Macedonia

3x3 FINAL SKOPJE 2k18 !!!

Стигнавме до крајот на првата 3x3 сезона во Република Македонија! 12 екипи ќе се борат за првата шампионска титула!
Покрај завршниот турнир паралелно за првпат во Република Македонија ќе се одржи и првиот женски FIBA3x3 турнир!
Дојдете и бидете дел од уште еден голем спектакл на градскиот плоштад во Скопје.

Натпревар во забивање , шутирање 3-ки, цртање графити, брејкденсери , жонглери, бајкери... и уште многу забава за публиката!

Дојдете и бидете дел од најспектакуларното затварање на 3х3 сезоната во регионот!

Се гледаме!

3x3 Macedonia
FIBA3x3
Македонска Кошаркарска Федерација
Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport
Municipality of Centar (Skopje)
Град Скопје
Пивара Скопје / Pivara Skopje
ROSA
Neotel MKD
Polleo Sport

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook