Наслов

3 X 3 и Мини баскет
Локација: 
Спортски центар Борис Трајковски - Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 16 Декември, 2018 - 10:00

Контакт

Име и презиме: 
Специјална Олимпијада Македонија

Специјална олимпијада Македонија Ве кани на турнир во кошарка, 3 х 3 и Мини басакет за лица со нетипичен развој.

Турнирот се организира по повод Европска кошаркарска недела која веќе по 15ти пат се одржува низ 35 земји во Европа.

Специјална Олимпијада Македонија е посветена на потикнување, развој и зајакнување на лицата со посебни потреби преку спорт и спортски активности за да станат продуктивни и почитувани членови на општеството. Преку својата програма промовира иницијативи во здравствената и јавната сфера како и социјална инклузија на лицата со посебни потреби.

Пријавените екипи, интензивно тренираат, Ве покануваме заеднички да навиваме, да ги бодриме баскетџиите и да се забавуваме. Ве очекуваме!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook