Наслов

Седум Рилски Езера!!!!
Локација: 
Рила
Држава: 
Republic of Bulgaria
Датум: 
Недела, 28 Јули, 2019 - 06:00

Контакт

Име и презиме: 
Зпск Калин Камен

ЗПСК КАЛИН КАМЕН Организира еднодневна акција за прошетка и разгледување на Седумте Рилски Езера во Бугарија!!!!
Стартот на акцијата е во недела 05 часот од Градскиот Плоштад во Крива Паланка каде што со комбе се упатуваме кон село Паничиште од каде што е и офицјален старт на акцијата!!! Цената за превоз и лифт карта за жичара 800 денари за членови на клубот 1200 за сите останати!!!!
Исхраната е од ранец вода,сок,сендвич,овошје итн...
Потребна облека за летен период:мајца,шорц,очила за сонце задолжително,крема за сончање...
Секој учесник е должен да ги почитува правилата на организаторите !!!!
Пријавување и уплата најдоцна до 22.07.2019!!!
Радмила 076359223

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook