Наслов

Седум Рилски Езера!!!!
Локација: 
Рила
Држава: 
Republic of Bulgaria
Датум: 
Недела, 28 Јули, 2019 - 06:00

Контакт

Име и презиме: 
Зпск Калин Камен

ЗПСК КАЛИН КАМЕН Организира еднодневна акција за прошетка и разгледување на Седумте Рилски Езера во Бугарија!!!!
Стартот на акцијата е во недела 05 часот од Градскиот Плоштад во Крива Паланка каде што со комбе се упатуваме кон село Паничиште од каде што е и офицјален старт на акцијата!!! Цената за превоз и лифт карта за жичара 800 денари за членови на клубот 1200 за сите останати!!!!
Исхраната е од ранец вода,сок,сендвич,овошје итн...
Потребна облека за летен период:мајца,шорц,очила за сонце задолжително,крема за сончање...
Секој учесник е должен да ги почитува правилата на организаторите !!!!
Пријавување и уплата најдоцна до 22.07.2019!!!
Радмила 076359223

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook