Наслов

Презентации по повод „Светскиот ден на планината“
Локација: 
МКЦ
Држава: 
Македонија
Датум: 
Понеделник, 11 Декември, 2017 - 19:00

Контакт

Име и презиме: 
ФПСМ

Презентации по повод „Светскиот ден на планината"

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, Комисија за високогорство и експедиционизам, по повод „Светскиот ден на планината", на 11.12.2017 (понеделник) во МКЦ Кино Фросина со почеток во 19:00 часот, организира презентации со следната:

ПРОГРАМА:

19:00 – Монте Бјанко Флеш (филм во режија на Игор Јовановски)

19:20 – Зидвандвехтер 600 метри, M5, WI4+ (Саша Грбиќ и Бојан Митаноски)

19:40 – Елбрус, Казбег, Арарат (ВАК Анапурна)

20:00 – Ред Фокс Елбрус (Александар Кирковски)

20:20 – Доделување на признанија

20:30 – Презентација на Бојан Петров од Бугарија (10 искачени врвови над 8000 мнв)

Влез слободен.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook