Наслов

Зелена економија и социјално претприемништо - Скопје
Локација: 
Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 2 Ноември, 2018 - 09:00

Контакт

Работилница за зелена економија и социјално претприемништво,
со поттикнување на нови иновативни идеи во претприемништвото, предвидена за Скопје, во рамки на проектот „WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност", финансиран од Европската Унија, за девојки и жени претприемачки (постоечки и потенцијални), на возраст 18+.

За повеќе информации или доколку сте заинтересирани, пријавете се на следниот е-маил: contact@abw.mk.

Местата се ограничени.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook