Наслов

Итф СкупиФестивал 2017
Локација: 
МКЦ - Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 12 Октомври, 2017 - 19:30

Контакт

Почитувани,

Со задоволство го најавуваме единаесеттото издание на Меѓународниот Театарски Фестивал Скупи Фестивал! Скупи Фестивал, со мото За здрав дух, ќе се одржи од 12.-18.10.2017, во Мкц, во Скопје. Отварањето на фестивалот ќе биде во четврток, 12.10. во 19.30 часот, во Сули Ан, Старата Чаршија. Оваа година на фестивалот ќе гостуваат претставите од Албанија, Русија, Косово, Израел, Србија, Иран и Бугарија.
Во прилог ви праќаме дополнителни информации околу програмата. Ве покануваме да го разгледате и нашиот веб сајт: http://www.skupifestival.org.mk/

Билетите можат да се купат преку http://mktickets.mk/ , https://www.karti.com.mk/ и во нивната продажна мрежа.

Настанот е поддржан од Министерство за Култура, Т-мобиле и Град Скопје.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
 
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
 
18
 
19
 
20
 
21
 
 
 
 
25
 
26
 
 
28
 
 
 
 

На Facebook