Наслов

Chupino Trail 2019
Локација: 
Чупино Брдо, Плачковица
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 1 Септември, 2019 - 06:15

Контакт

Чупионо Трејл и Бумбарска Трејл по вторпат на 1ви Септември 2019. Оваа година со нов настан - Алми Детска Трка. Старт/Цел, како и целодневно дружење во Градски Парк, Виница. Оваа година највисокиот врв на Плачковица - Лисец 1754 мнв. е на патеката. Чупино (1725) и Лисец (1754) се достојни за предизвик, издржливост и трка. Регистрација и повеќе иформации очекувајте наскоро ...

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook