Наслов

АлШар 2018 - Допри го сонцето
Локација: 
Мрежичко, Конопиште
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 8 Јуни, 2018 - 10:00

Контакт

Име и презиме: 
Тиквешки Точакџии

Алшар2018-Допри го сонцето, по третпат во организација на Здружение Тиквешки Точакџии-Кавадарци.

Ве очекуваме!!!

Детали и информации следуваат дополнително!!!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook