Трејлер

Монте Бјанко Флеш – Премиера на ЕХО 2017

Овој четврток со почеток во 17 часот и 45 минути во киното Фросина, како дел од програмата на ЕХО планинскиот филмски фестивал, премиера ќе има краткиот документарен филм за брзинското искачување (и спуштање) на Мон Блан 4810 м.н.в направено од страна на Александар Кирковски ова лето со време од 6 часа и 26 минути. 

ЕХО број 8 стартува денес!