З'Ш Toчак на Магаро - Галичица

З’Ш Toчак на Магаро – Галичица

Викендов екипата на ”ЗШ Точак” заедно со група планинари од Битола се искачи на врвот Магаро – Галичица. Иако временските услови беа лоши, поминавме уште една прекрасна авантура. Следи видео!

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија