Наслов

Тренинг на урбана подлога со „Tитаните на шипка“

Македонски уличен тренинг од повисока класа низ скопските улици, мостови, канделабри и бикови.

Urban Street Bar Titanss CALISTHENICS тренингот го вршиме со креативни телесни тежиниски вежби преку кои се добива сила, виталност, издржливост и пред сè градење на вашиот карактер!

Овие типови на вежби се ефективни, забава, полни со адреналин и најевтиниот начин да го добиете саканото тело! Ние го градиме нашето телото преку креативни CALISTHENIC вежби!

01 Ноември 2013

За авторот