Наши услуги

Погледнете ги услугите кои тимот на Karas4Training може да ги направи за Вас

Social Media Marketing

Целосни стратегии и менаџирање

Video & Production

Creative Hub

Blog & Content Writing

Со долгогодишно искуство

Nutrition

Совети, програми...

Sport & Training Knowledge

Комплетна платформа со информации

Event & Ideas

Инкубатор за идеи и настани

МЕДИА - ПРОДУКЦИЈА - МАРКЕТИНГ

> Онлајн од 2012 со сопствена видео и фото содржина и со повеќе од 8000 публикувани статии и уникатна спортска социјална мрежа и блог платформа со над 2000 кориснички профили.

Продукцијата karas4training.com има долгогодишно искуство во создавањето на фото и видео содржини во најразлични области, особено во спортско - рекреативниот сегмент и граѓанските движења со промотивни видеа, видеа од настани, реклами, кратки видео концепти, кратки документарни филмови и преноси во живо.

> 8 награди САЈТ НА ГОДИНАТА во категории: Најдобра Блог платформа; Најдобар спортски сајт
> Најдобро аматерско видео на фестивалот за планински филм ЕХО “ЉУБОХ”
> Документарен филм во корпорација со ВЕЛОЕВРОПА „СЛОБОДА НА ДВЕ ТРКАЛА“

© 2024 Vendor x Karas4Training.com   

Vendor Logo