Дејан

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

ÖTILLÖ – Speechless

Оваа трка во комбинирано пливање и трчање која се одржува помеѓу гратчињата Сандхамн и Уто на одделни острови во стокхолмскиот архипелаг на Балтичкото море е со должина од 75 километри од кои 10 се...

14тa последователна титула!

Изминатиот викенд во Преспа, во ресортот "Lakeview" се одржа првата трка од државното првенство во триатлон бодовно за државна ранг листа.

"4th Assembly of the European Athletes"

Извештај од Собранието на Европската Комисија на спортисти

Изминатиот викенд  на 4-ти и 5ти Октомври 2013 во Пореч, Хрватска се одржа  Четвртото Собранието на Европската Комисија на спортисти на кое присуствував како претставник од Македонија, каде ја извршувам функцијата Претеседател на Комисијата...