Gordana Mihajlovska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Certificates

Certified Yoga Instructor, European Yoga Federation

Organizations

Фотографии

Објави

Болки во вратот и рамената… и јогата

Во последните 30-ина години бројката на луѓе кои имаат проблем со вратниот дел од 'рбетниот столб и рамениот појас е порасната од 40% на над 85% од светската популација. "Благодарејќи" на современиот начин на...

ЗОШТО Е ДОБРО ДЕЦАТА ДА ВЕЖБААТ ЈОГА

Децата се природни јогини. Ако внимателно ги набљудуваме, ќе забележиме дека тие спонтано и без напор, уште од најрана возраст, изведуваат многу класични јога вежби како што се положба на бебе, плуг, куче кое...