Sport DNK

Фотографии

Објави

Oppan Gagnam Style !на две тркала

Е уште ова фалеше!

Кога профисионалните велосипедисти тренираат тие ги усовршуваат своите Бајкерски вештини на својот велосипед . Но кога производителот на велосипедски делови SRAM ќе побара тие да да го усовршат танцувањето тогаш е навистина инрересно.

Downhill Бајк Вожња ат Глечер ..Ou yeahhhhhh !

Луди Бајкери !

Се достигнува брзина дури до 140km/h

 

Генералниот менаџер на Шарлот Бобкетс му врачи отказ на својот син

ОЧИ ВО ОЧИ !

Постигнувајки слаби резултати оваа сезона со 2,3 поени по натпревар крилото на Шарлот Бобкетс - Кори Хигинс доби отказ од својот татко Роб Хигинс кој е генерален менаџер на тимот .

Ед Фајтерот-Нашинци по светов

ЈоvoCop / не си играј со наше дете

Ако некогаш по некаква корелација можете да ги споите Хокејот и селото Јегуновце тоа е заради еден нашинец кој Македонското во себе го носи остро, исто како и неговите лизгалки.