' ;
Acro Macedonia

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Freestyle курсеви во Acro Macedonia

Почувствувајте го freestyle летањето

Acro Macedonia како еден од најстарите параглајдинг клубови во Македонија, покрај класичните курсеви, нуди и freestyle курсеви за понапредни пилоти.

Есенски тренинг

Есен е идеално годишно време за почетнички курсеви по параглајдинг и чистење на техника на понапредни пилоти.