Mimi Stojanoska

Македонија, Струга

Sport DNK

Фотографии

Објави

Избери да бидеш здрав - избери да вежбаш!

ДО НАШИТЕ ВЕЖБАЧКИ – Физичка активност е здравје

Спортскиот центар за жени ФОРМА ВИТА 2013 од Струга е едниствен центар во градот каде што се применува пилатес , кардио аербок , степ аеробик, и индивидуални тренинзи за жени. Во овој центар работат...