Dancho Gjorgjijevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Како (не) станав Ironman

Да бидам искрен, овoј текст го имам пишувано во главата барем едно 50 пати додека сум возел точак. Најчесто после деловниот состанок што ќе го направам со самиот себе и една расправија пак со...

Митот наречен Ironman

Инспириран од убавите коментари после мојот прв текст, а можеби повеќе од убавата енергија што ме држи после последнатa трка, еве да напишам уште нешто во...

Аматерски Триатлон

Македонија Vs Триатлон

Под импресии на целата убава атмосфера од Скопски Маратон и деновиве муабетите за МТБ тура Азот кој како поминал и Мариово Aутдоор Фестивал до кај е како одат припреми, ми се јави желба да...