Sport DNK

Фотографии

Објави

Urbhanize – Најнова денс-фитнес програма

Во денешно време многу нови програми се креираат, што е добро, се оди напред, зависи кој каде ќе си се пронајде. Од сите, најмногу ми го привлече вниманието Урбанајз- денс фитнес програма, навистина е...