Sport DNK

Фотографии

Објави

Шарпланински – Од мој агол

Постојат места за кои колку и да пишувате, колку и да раскажувате секогаш ќе имате впечаток дека не е доволно. Како да е изгубена суштината, како нашата фасцинираност да е угушена во меморијата на...

Дали сте спремни за Шара?

Шарпланински скајрејс – Сеќавање на неговата бруталност

Ако сакате да ја измерите вашата физичка кондиција и ниво на издржливост, топло ви го препорачувам Шарпланински скајрејс. Трка во планинско трчање кое се одржува на Шар Планина со старт во Штрпце Косово а...

Крали Марко Треилс – трка на задоволството

Ако сте чуле за планинско трчање, сигурно сте чуле и за Крали Марко Треилс. Најпознатата, најубавата, најтешката и најдобрата трка од ваков тип во нашата земја. Оние кои се дел од овој спорт веќе...