Nikola Dinev

Македонија, Свети Николе

Sport DNK

Фотографии

Објави

Совршеното тело не е лесна работа

Се викам Никола Динев од Свети Николе, имам 18 години и огромна желба да станам познат фитнес модел. Веќе две години тренирам и вежбам, и сум физички доста активен, водам здрав начин на живот...