Toni Dimitrov

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Објавен датумот на скопската REEL ROCK 10 премиера!

Конечно го и имаме датумот за јубилејно десетто издание на највозбудливата качувачка филмска турнеја и премиерата на овогодинешното скопско REEL ROCК издание. REEL ROCК 10 во Скопје ќе се случи на 21 октомври во...