Ivica Krstevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Славење роденден на масив Мокра

Решивме 30от роденден на сестра ми Весна Крстевска да го прославиме на масивот Мокра. Идејата се реализираше одлично, стартот беше во 11 часот до  Патишка Река. Првиот ден беа искачени Вртигол, Остри Врв и...