Sport DNK

Фотографии

Објави

Солунска во чест на светскиот ден на велосипедизмот

На 18.07.2015, два дена по светскиот ден на велосипедизмот кој се одбележа на 16ти месецов, група од тројца велосипедисти Александар Димовски,  Никола Димовски и Никола Насковски се реши да го искачи највисокиот врв на...