' ;
Golmanska akademija Ivanovik

> >

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Голманската Академија “Ивановиќ” одржа голмански камп во Струга

Голманската Академија Ивановиќ  од 28.06 до 03.07.2015 одржа голмански камп во Струга, на терените на ФК Караорман. На кампот учествуваа 6 деца од различна возраст (генерации 1999-2003). На кампот се тренираше двапати дневно а помеѓу тренинзите...