Ivo Brankovikj

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

21 МЕЃУНАРОДЕН СКЕЈТБОРДИНГ ФЕСТИВАЛ ВО ПРАГА

MYSTIC SK8 CUP 2015

Најголемиот, најстариот и најзначаен скејтбординг фестивал се одржува во Прага каде најдобрите светски скејтери ќе се натпреваруваат за наградата од 30,000 долари во street и bowl.