Dana Siljan

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Таи чи чуан на Кокино

Драги пријатели, со гордост ви го презентирам нашето промотивно видео, снимено токму на Светскиот ден на Таи чи чуанот и тоа на една од најатрактивните локации во нашата земја - локалитетот Кокино. За ова...

Втор Балкански Вушу Шампионат

Вториот Балкански Вушу Шампионат оваа година се одржа во Атина. Приказната започува вака, Поканата за учество ја добив уште во октомври минатата година но, поради обврски поврзани со мојот магистерски труд незнаев дали ќе...