Riste Tancev

Македонија, Штип

Sport DNK

Фотографии

Објави

Магично над Крушево

Една многу фраерска дружба со супер екипица над магичното Крушево. Па во новата година сите малку повеќе да си леткаме и шеткаме низ нашата убава Македонија. Среќни празници и насмеани и весели се гледаме на...