Bojan Trencevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

Во скијањето: многу години најдобар во Македонија, меѓу најдобрите во Југославија, 2-ри на Балканот

Многу натпревари во велосипедизам, тријатлон и други спортови

Certificates

Инструктор за скијање

Фотографии

Објави