Ivan Nastevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Дел од најдоброто од мене

Ова видео е селекција од моите најдобрите моменти додека бев 2 години дел од екипата на ФК Македонија Ѓ.П. со кои освоив и титула, а и воедно моменти од мојот престој од година ипол...