Daniel Lazarevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Искачувањето на Кораб целосно обезбедено

Тимот за Спасување на Планина при Црвен Крст на Град Скопје се погрижи овогодинешното искачување на Голем Кораб по повод Независноста на Македонија да мине во најдобар ред.