Filip Jovanov

Македонија, Штип

Sport DNK

Фотографии

Објави

Урбан даунхил од Исарот

Урбан даунхил по скалите на штипскиот Исар. Како најава - ова лето очекувајте ДХ натпревар по истата стаза со плус 2 километри...

Осогово даунхил 2015

На 7 и 8 ноември се одржа спуст трка на планината Осогово близу Ќустендил, Бугарија. Ова беше мое прво учество, предобра стаза на која за прв пат се натпреварувам па затоа и со не...