Ilze Timi

Македонија, Скопје

Sport DNK

Certificates

Latvian Culture College - Professional dancer and culture manager

Hobby

Freestyle roller skating

Wakeboarding

Figure skating

Healthy food cooking

Written Materials

Фотографии

Објави

Мафини со сирење

Клуч за успех е да направите вкусни мафини при процесот на подготвување на тестото. Затоа точно следете ги дадените упатства!

Стречинг – совети и трикови

Како да ги поместите границите и да го истегнете своето тело до ниво кое не сте го ни замислувале. Еве неколку трикови кои ќе ви помогнат да се трансформирате од Пинокио до циркуски акробат!

Оброк за жешките летни денови

Ладна супа од цвекло

Ако го сакате вкусот на цвеклото, тогаш веднаш ќе се вљубите во оваа супа. Не се плашете да подготвите и поголеми количини, бидејќи супата брзо ќе ја снема, а следниот ден има уште подобар...

Одличен избор за губење тежина!

Green Wrap

Навиките за исхрана имаат голем удел во намалувањето на телесната тежина. Заменете го лебот со зеленчук!