Rafail Dodevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Преобрази се на Крчин

По повод празникот Преображение Господово на 19-ти август, секоја година од реканското селото Битуше се организира искачување до малата планинска црквичка под врвот на планината и до врвот Голем Крчин. Одлична можност да посетите...