Aleksandra Garaloska

Македонија, Прилеп

Sport DNK

Фотографии

Објави

Нашето патешествие за убави и хумани нешта

На 24 јули, Весна и Јас тргнавме на 1200 км долга велосипедска тура, од Загреб до Прилеп низ бившите Ју простори како би покренале донации за пијано во основното музичко училиште „Ордан Михајлоски -...