Aleksandar Donev

> > >

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Без рецепт со Донев

Компир салата

Ова е класична компир салата, едноставна за подготвување и супер за во лето и зима, со рипче или мевце, со вино и ракија и секако добро друштво.

Баш затоа и ја сакам.

Без рецепт со Донев

Свеж лосос со рузмарин

Лосост е лесен и брз за приготвување, многу сочен и вкусен. Може да се послужи во комбинација со нај различно вариво и секаков компир, освен жив нели.

Без рецепт со Донев

Многу секси њоки

На њоките им треба многу малку време да се спремат а посебно во ваква свежа комбинација. Идеално како лесен оброк или како додаток со месо или риба. Уште по идеално за лесен флерт со...

Без рецепт со Донев

Бифтече набрзинка

Значи најважното тука е месото кое што треба да биде свежо инаку ништо не правиме. Додека да ме научат по месариве нема што немав пробано за да ми чуваат од бифтеков. Некогаш идев рано...