Ilija Kostovski

Македонија, Охрид

Sport DNK

Објави

Охрид-Скопје-Ниш-Белград

Со точак Охрид – Белград

Пат до големата Воена Парада во Белград по повод 70 години од Ослободување од фашизмот на која присуствуваше рускиот претседател Владимир Путин (16.10.2014)