Predrag Simonovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Нашата Тара-рафтинг авантура

На 05 јули годинава, 15 рафтинг ентузијасти тргнавме кон Црна Гора, за да ги искусиме убавините на рафтингот на Тара. Некому му беше првпат, некому четврти...