Atanas Stojkovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Објави

Салаковски езера 22.06.2014

Во организација на планинарски клуб „Еделвајс“ од Скопје претходниот викенд беа посетени Салаковските езера, планинарска тура на која учествуваа 118 учесници.