Bojan Dimov

Македонија, Велес

Sport DNK

Achievements

https://www.youtube.com/watch?v=AC0G3fH2dAM

https://www.youtube.com/watch?v=isS9nlom3OA

Фотографии

Објави

Државно првенство – карате

Бојан Димов од карате клубот Гладиатор од Велес го освои третото место на државнто првенство. Сега, заедно со уште осум членови на карате клубот Гладиатор се подготвуваат за блаканското првенство што ќе се одржи...

Карате

Гази Баба Опен

На 29.03.2014 се одржа натпреварот по карате Гази Баба Опен. Учествуваа натпреварувачи од Македонија, Србија, Бугарија, Црна Гора, Албанија и Косово

7 медали од Чешка

На 28 - 29.09.2013 се одржа карате турнирот Grand Prix Pilsen во Чешка на кој македонските натпреварувачи добија 7 медали.