Aleksandra Ivanovska

Македонија, Охрид

Sport DNK

Фотографии

Објави

Успех на веслачите од Охрид

Викендов Веслачкиот клуб „Југ“ од Охрид, учествуваше на Интернационалната регата во Пловдив, Република Бугарија.