Martin Dimitrievski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Колку рекорди „летнаа“ викендов во Берлин?

Викенд за паметење, од аспект на атлетиката. Светскиот рекорд во маратон по шести пат во серија е поместен токму на улиците низ Берлин. Според многумина совршената патека од 42.2 километри, календарски сместен во ладните...